Broeken die goed zitten na een grote lunch | Fashionchick

2022-04-21 07:57:30 By : Ms. Winni Lin

Volledig opgedoft en klaar voor de lunch. In je favoriete broek die op een lege maag prima zit, maar na een paar happen al een beetje begint te knellen. Laat staan na een uitgebreide lunch. Zonde, want er zijn zoveel mooie broeken die lekker meerekken. En dan hebben we het niet over slonzige joggingbroeken, maar deze prachtige items. 

Niets zo fijn als een stretchy legging. En die is terug van weggeweest. Niet in de foute combinatie van een witte legging onder een short of een lang hemd, maar in een moderne look met een mooie blouse of shirt met een leuk jasje. Je kunt dus prima voor een tweede croissant gaan, want je legging rekt lekker mee. 

De boyfriend-, dad- en loose fit-jeans zijn je beste vrienden tijdens een lekkere lunch. Doordat deze jeans niet aangesloten hoeft te zitten, kun je hem ook prima een maatje groter kopen. Doe er een riem omheen en je kunt zelf kiezen hoe strak je je broek draagt. Wanneer je hem combineert met een grote blouse kun je, indien nodig, toch stiekem een knoop los doen tijdens de lunch. Niemand die het ziet.

GSRR Roos Mid Boyfriend Jeans - Donkerblauw - Dames

Scotch & Soda | Scotch & Soda

Hoogstwaarschijnlijk een favoriet voor naar kantoor, de pantalon. Gelukkig wordt die steeds vaker oversized gedragen. Niet alleen comfortabel, maar hij zorgt ook voor een luxe look. Houd je het liever casual? Combineer de pantalon dan met sneakers en een fijne trui. Voor welke look ga jij?

JC SOPHIE pantalon beige j2150-235 jetta

Pantalon met wijde, rechte pijpen - nieuwe collectie

Deze outfits zijn perfect voor een lockdownwandeling

Outfits die passen bij je sterrenbeeld

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zo maak je Blue Monday een stuk minder deprimerend Fashion Lees ook De favoriete jas van prinses Alexia is een klassieker Fashion Lees ook Deze kantooroutfits maken een werkdag lang niet zo erg Fashion Lees ook Welke streetstyle-lessen leerden we van 2021? Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Zo maak je Blue Monday een stuk minder deprimerend

De favoriete jas van prinses Alexia is een klassieker

Deze kantooroutfits maken een werkdag lang niet zo erg

Welke streetstyle-lessen leerden we van 2021?

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.